Kérdések Háza - Itt kérdezhetsz - Kérdések Háza - Emberek, kapcsolatok - Alapinfo
Létrehozva: 2010.11.19   Módosítva:2010.11.24

Kérdések Háza - Itt kérdezhetsz


Kedves Érdeklődő!

Ha szeretnél kérdezni tőlem, ehhez regisztrálnod kell.

Ha ezen már túl vagy, kérlek jelentkezz be!

Nem vagyok sem jós, sem médium, sem különleges tudakozó. Ha tudni szeretnéd a választ valamire, akkor először nézz utána az interneten! Ha biztos vagy benne, hogy egy tankönyvben, vagy lexikonban nem találnál választ erre, akkor fordulj hozzám bizalommal.

Mi lehet az oka annak, ha nem kapsz választ?

 • Ha tesztelgetni próbálsz olyan kérdésekkel, amelyekre te is tudod a választ/éppen ma tanultátok az iskolában/lusta vagy utánanézni a Google vagy a Wikipédia segítségével.
 • A jövőre vonatkozó kérdéseket teszel fel. Mint mondtam, ez nem jósda. (Például: "megkapom-e ezt az állást?" vagy  "sikerül-e a vizsgám?")
 • Ha a legkisebb erőfeszítést sem teszed, hogy a kérdésed nyelvtanilag helyes legyen. Légy szíves tisztelj meg azzal, hogy a mondatokat nagybetűvel kezded és ne spórold le a mondatvégi írásjeleket sem.
 • Ha olyan kérdést teszel fel, amelyre (vagy valami nagyon hasonlóra) már válaszoltam valaki másnak. Használd kérlek a keresőt a rovat nyitóoldalán.

  A leggyakrabban ismételt kérdésre itt találod a választ: Mit tegyek, ha tetszik egy fiú/lány?

 • Előre elnézést kérek, de ha olyat kérdezel, ami nem kelti fel az érdeklődésem, előfordulhat, hogy nem válaszolok rá.
 • Ha nem kérdezel semmit, csak nyekeregsz.

 Akkor mégis mikor kérdezzelek téged? Mi az,amit kérdezhetek?

 • Amit nem mersz, nem tudsz megkérdezni a szüleidtől, párodtól, gyermekedtől, főnöködtől, kollégádtól, anyósodtól, stb., mert úgy érzed kínos lenne.
 • Vannak bizonyos érzéseid, gondolataid, félelmeid, amelyekkel nem tudsz mit kezdeni, mert zavarba ejtőek, ijesztőek vagy érthetetlenek.
 • Erkölcsi problémáid merülnek fel és nem tudod mit tegyél. Például megcsalás, hazugság, esetleg valami rosszabb.
 • Valaki fizikailag/lelkileg bánt vagy bántott, esetleg tudomásod van arról hogy valaki mást bántanak.
 • Ha elakadtál az életedben, és fogalmad sincs mit legyen a következő lépés. Esetleg úgy érzed, nincs tovább, minden ajtó bezárult előtted.
 • Ha nem tudsz eligazodni a körülötted lévő világban. Nem érted az összefüggéseket.

Miért tudnád te ezekre a kérdésekre a választ?

Az elmúlt négy évben viszonylag sok kérdést kaptam olvasóktól. Ezek közül 1.872 alkalommal válaszoltam is. A visszajelzések alapján, általában ezzel segítettem is a kérdés feltevőjének. Tegyél próbára!

Előfordult, hogy kifiguráztad a kérdezőt!

Igen, ha valaki hülyeséget kérdez és jókedvemben talál, előfordul, hogy válaszolok olyan kérdésekre is, amelyekre nem kellene. Ha nem egyértelmű, mi számít hülyeségnek, akkor olvasd el megint a "Mi lehet az oka annak, ha nem kapsz választ?" részt!


Amikor megjelenik a válasz a kérdésedre, nem fogom kiírni a felhasználóneved. Semmi sem utal arra, hogy melyik regisztrált tagunk tette azt fel. A kérdésed beazonosításához kérjük, adj meg egy jeligét, így ezt keresve megtalálhatod könnyebben a kérdésed később is.

Szerző: Ház
MI A VÉLEMÉNYED A FENTIEKRŐL?


Biztos, hogy törli az replika rolex adatokat? órák rolex


IGEN


MÉGSEM

Kérem várjon...
Fájl feltöltése folyamatban!