Nyitóoldal
Létrehozva: 2010.09.18

Olvasnivaló gyógyulni vágyóknak


Most egy pici láthatatlan űrhajóval teszünk érdekes kirándulást a testedben.

Nesztelenül úszol a félhomályban, ahol sárgás derengéssel lassan eléd tárulnak a felső nyakcsigolyák. Látszólag minden békés és hétköznapi az egymásba kapcsolódó csontok körül. Aztán ahogy csendesen tovább halad a hajód, a távolban megpillantod az első szürke fonálgombolyagszerű képződményt, ahogy az egyik hátcsigolyádon megtelepedve gubbaszt. Röviddel ezután néhány további társa is a látókörödbe kerül, itt is-ott is a hátcsigolyákon megtapadva.

A megbolondult sejtek degenerált tekintettel kapaszkodnak egymásba és elbizakodottan pislognak egészséges társaikra. A normálisan működő sejtek szégyenkezve és ijedten sütik le a szemüket. Nem akarnak beállni közéjük, de egyelőre ahhoz sincs elég bátorságuk, hogy szembeszálljanak velük.

A lázadó, beteg szövetrészek megszimatolják a körülöttük lappangó bizonytalanságot és félelemet, és jóízűen röfögve kebelezik magukba az őket életető negatív energiákat. Nem is sejtik, milyen illékonnyá és törékennyé válnak, ha megfelelő ellenféllel találják szembe magukat.

Ebben a pillanatban tompa, mély morajlással a fejtetőn keresztül, egy csodálatos meleg narancssárga, fénnyel izzó energiagömb lép be a testedbe. Lassan, de megállíthatatlanul úszik végig a nyaktól lefelé a koncentrált pozitív energia. Lépésről-lépésre forrósodik fel, majd hűl ki a nyakad, a vállad és végig a gerincoszlop. A rendíthetetlennek hitt daganatok hitetlenkedve húzódnak összébb, ahogy végigperzsel körülöttük az életerő és élnivágyás elsöprő energiája. Szűkölve, vinnyogva próbálnak ellenálni az őket ért támadásnak, amikor váratlanul megindul ellenük egy második fronton is a küzdelem.

Zölden fénylő, kellemesen hűvös energiagyűrűk érkeznek a talpadon keresztül. Érzed, ahogy megállíthatatlan folyamban áramlik át az egész testeden a gyógyító energia.

A kóros sejthalmazok egymást fellökdösve igyekeznek menekülni, de nincs hová. Remegve sorvadnak alig látható pontokká, majd végül teljesen elenyésznek. Nem marad belőlük semmi, csupán egy kellemetlen emlék. A szervezet fellélegzik és átadja magát a teljes gyógyulásnak.

MI A VÉLEMÉNYED A FENTIEKRŐL?
Ha nem használja a Facebook-ot, de szeretne hozzászólni, kérjük regisztráljon, vagy lépjen be.


Biztos, hogy törli az adatokat?


IGEN


MÉGSEM

Kérem várjon...
Fájl feltöltése folyamatban!