Emberek, kapcsolatok
Létrehozva: 2009.12.30

Hurka Gyurka kérdése


Szia Ház!Mondd csak, te a Vikire szavaztál vagy igen? :Pna jó erre nem muszály válaszolni :PDe az érdekelne h mi bajod van pl a Hajóssal, a Gálvölgyivel, a Farkasházyval (többek közt) akiket le"szánalmas"oztál Nem felróni akarom csak érdekel :)

A Ház válasza:

Oké pontosítok. Nem mindenki szánalmas ott. Legfeljebb megkérdőjelezhető a hitelességük. Nézzük sorba (1-10-ig pontozom őket. 10-es a legkevésbé szánalmas, 1-es a legnagyobb gyökér a médiatörténelemben.)
Bajor Imre ( 7. )
Nincs sok bajom vele. Jól láthatóan kellemesen szórakozik és még fizetést is kap érte. Színésznek nem nevezném. A Kossuth díjat ennyi erővel a portásnak is odaadhatták volna.
Farkasházy Tivadar ( 7. )
Lényegtelen, hogy milyen politikai érzelmű és az is, hogy ki pénzeli a sajtótermékeit. Tisztelem a tájékozottságát és a tudását. Ebből látható, hogy nem az a bajom egyesekkel, hogy komcsik vagy nem. (legalábbis a hetihetesben)
Gálvölgyi János ( 1. )
Ismer valaki szánalmasabb embert? Ugye, hogy nem. A régi Gálvölgyi Show-k zseniálisak és világrengetőek voltak. Mintha nem is ugyanaz az ember lenne. Tehetségtelen, unalmas, sótlan, szánalmas egy őskövület csupán. Ki nevetett utoljára a mostani Gálvölgyi Show-kon? Tragédia....
Hajós András ( 8. )
Jellemzően jobb oldali érzelmű ember (volt). Mindenki láthatta, aki nézte a ViaSat3 csatornán a frenetikus Késő este Hajós Andrással című produkciót. Most kissé beolvadt a jobb oldalt pocskondiázók táborába. Ettől függetlenül nem utáltam meg. Neki van a legjobb humora a "társaságban".
Hernádi Judit ( 2. )
Neki osztották a "buta vagyok, semmit nem értek" karaktert, és jól láthatóan nem is túl nehéz neki eljátszania. ő az aki kimondja az evidenciákat, a közhelyeket és a közönség véresre tapsolja a tenyerét. "Lehet, hogy én hülye vagyok - nem én mondtam Juci...szól közbe végtelenül viccesen Gálvölgyi - de nem értem, hogy ha valaki ellopja a többiek pénzét, akkor az miért nem kerül börtönbe?" TAPSORKÁN.
Jáksó László ( 5. )
Nehéz lenne kijelenteni, hogy nem szánalmas. De ő nem a hetihetes miatt az. ő felvette ezt a karaktert és ügyesen el is játsza. Jól teszi.
Kéri László ( 1. )
ő az aki képtelen egy percig lazítani és egy jóízűt nevetni. Vagy legalább egy kedves gesztust tenni bárki felé. Annyira el van foglalva azzal, hogy megdolgozzon a pénzéért. Vérben forgó szemekkel szidni a jobboldalt.
Kern András ( 8. )
Ki haragszik Kern Andrásra? Senki. Néha jön a szerencsétlen, suta, saját kezűleg írott jeleneteivel, de kinek fáj az?
Váncsa István ( -1. )
Nem véletlenül lett utolsó a névsorban. Kevés ember van a világon akitől felfordul a gyomrom. ő az egyik.


<< előző kérdés || következő kérdés >>

Szerző: Ház
MI A VÉLEMÉNYED A FENTIEKRŐL?
Ha nem használja a Facebook-ot, de szeretne hozzászólni, kérjük regisztráljon, vagy lépjen be.


Biztos, hogy törli az adatokat?


IGEN


MÉGSEM

Kérem várjon...
Fájl feltöltése folyamatban!