Nyitóoldal
Létrehozva: 2011.11.29

Marcika - mioklónusos epilepszia


2011.03.13.-án született kisfiunk sajnos súlyos beteg. MIOKLÓNUSOS EPILEPSZIA a betegségének a neve,ami csak nagyon kis százalékban gyógyítható,de minden jel arra mutat hogy van rá esélyünk. MERT MARCIKÁNAK MEG KELL GYÓGYULNIA.

Immáron 3 hónapja kórházi kezelés alatt áll,s egy a TB.által nem támogatott gyógyszerre várunk amelyet hála istennek sikerült engedélyeztetnünk.A probléma mint ilyenkor a legtöbb helyen nálunk is az anyagiak.Nem akartam és nem is akarok koldulni senkitől,de félre kell tennem minden nemű büszkeségemet MARCIKA gyógyulásának érdekében.Sajnos ebből a betegségből nagyon hosszú idő kigyógyulni,kórház,kontrollok,rehabilitáció,gyógytorna és ki tudja még mi minden.Be kell vallanunk nem bírjuk anyagilag.Kérek mindenkit aki tud segítsen bármilyen felajánlást elfogadunk,de azért is hálásak vagyunk ha minél több ismerősödnek továbbítod.Ha szándékodban áll segíteni üzenj itt vagy a robiletti@citromail.hu címre.

SEGÍTS EGY KÖZEL NYOLC HÓNAPOS ÁRTATLAN KISFIÚNAK AKI MÁR MOST ANNYIT SZENVEDETT MINT MÁS EGY ÉLETEN ÁT.A rossz akaróink most az egyszer mellőzzenek.

HA BÁRKINEK KÉRDÉSEI LENNÉNEK:06-30/905-9725 HÍVJON NYUGODTAN. MARCIKA SZÁMLASZÁMA:11773346-01751008

MI A VÉLEMÉNYED A FENTIEKRŐL?
Ha nem használja a Facebook-ot, de szeretne hozzászólni, kérjük regisztráljon, vagy lépjen be.


Biztos, hogy törli az adatokat?


IGEN


MÉGSEM

Kérem várjon...
Fájl feltöltése folyamatban!