Nyitóoldal


Kik vagyunk? (Impresszum)


Az alapinfo oldalcsalád cikkei alapvetően a normális, rendes, jóindulatú embereknek szólnak.

Jelen pillanatban ott tart a világ, hogy ez a rendkívül értékes társadalmi réteg olyan mértékben háttérbe lett szorítva, hogy szinte egyáltalán nem képes az érdekeit képviselni.

Mindenki azt tesz amit akar velük.

Zajonganak, szemetelnek, erőszakoskodnak, hazudnak körülöttük.

Arra szeretnénk ösztönözni az olvasókat, hogy többet foglalkozzanak magukkal, és a környezetükkel.

Illetve ne fogadják el természetesnek és megváltoztathatatlannak ezt a szégyenletes állapotot.

Politikamentesség

A napi politika színjátékától határozottan el kívánunk határolódni. Mivel azonban oldalainkon kiemelten foglalkozunk társadalmi kérdésekkel, ezért bizonyos cikkeinkben óhatatlanul érintünk bizonyos politikai témákat. Ezekben az esetekben igyekszünk kiegyensúlyozottak és pártatlanok lenni. Ha egyes állásfoglalásaink valamelyik politikai erő pillanatnyi álláspontjaival egybevág, az csupán a véletlen műve.

Bulvármentesség

Nyilvánvalóan kiemelt célunk a minél magasabb látogatói szám fenntartása. Így nem kicsi áldozat a részünkről, a bulvár témák száműzése az alapinfo portál lapjairól. Bizonyos rovatainkban előfordulnak olyan cikkek, ahol értékelhetetlen érdemeket felmutató közszereplők nevei felbukkanhatnak, azonban ezek az írások nem az adott híresség, vagy a hozzá kapcsolódó "szellemi termék" ismertségének növelésében kívánnak közreműködni, sem pedig az ezek felé irányuló érthetetlen érdeklődést kihasználni. Na jó, ez utóbbi állítás nem teljesen igaz, de őszintén igyekszünk a hasznos, közérdekű, értékes tartalmaknak helyet adni. Aki gyakran látogatjai oldalainkat, ezzel egész biztosan egyetért.

 

Az alapinfo oldalcsalád felépítése

És ön szerint? Szavazzon!


Biztos, hogy törli az adatokat?


IGEN


MÉGSEM

Kérem várjon...
Fájl feltöltése folyamatban!