Nyitóoldal


Felhasználói szabályzat


Az alapinfo oldalcsalád lapjain szívesen látunk mindenki, aki szórakozni, kikapcsolódni, játszani, tanulni, ismerkedni, vagy bármilyen mások számára nem zavaró tevékenységet folytatni érkezik.

Igyekszünk az oldalainkat böngésző közösség minden egyes tagja számára biztosítani - itt tartózkodásuk ideje alatt - a kellemes közérzetet.

Ehhez azonban bizonyos viselkedésformát elvárunk az olvasóinktól.

Megkérünk mindenkit, hogy az alábbiakat legyen szívesek betartani:

  • A témákhoz történő hozzászóláskor tartsuk tiszteletben a cikk írójának vagy a többi hozzászólónak a véleményét és az emberi méltóságát. Ne írjunk semmi olyat, amit szemtől-szemben ne mernénk nekik mondani. Mielőtt véleményt formálunk, vagy bírálunk gondoljuk végig, nekünk hogyan esne ha ugyanezt nekünk-rólunk mondaná valaki.
  • Az oldalakon belül igyekszünk minden trágárságot, illetlen szóhasználatot mellőzni. Hasonló viselkedést várunk el a tagjainktól. Kérünk mindenkit, hogy olyan stílust válasszon, amelyet egy nyilvános helyen is (boltban, hivatalban, iskolában) megengedne magának. Aki ebben a szellemben is képtelen normálisan fogalmazni (tehát semmilyen körülmények között nem tud viselkedni), kérjük keressen magának egy másik közösséget, hol tolerálják a modortalanságát.

Úgy gondoljuk, hogy ezeken a helyeken sokszor az igazán jóízű nevetés rovására menne a "finomkodás".

  • Ebben a két fő témában található rovatok tartalma szerkesztésekor saját magunkkal szemben sokkal alacsonyabbra tettük a jó modor mércéjét. Emiatt mindkettőt csak 12 éven felüli olvasóinknak ajánljuk.

A tagság ideiglenes felfüggesztése jár az alábbi tevékenységekért:

  • A többi olvasó szándékos bosszantása, zavarása
  • A többi olvasó nem szándékos, de figyelmeztetés után tovább folytatott zavarása (magyarul a hülyeség fogalmának kimerítése)
  • A cikkírók zaklatása, indokolatlan becsmérlése
  • Elfogadhatatlan szóhasználat, stílus (például: trágár szavak)

 Azonnali és figyelmeztetés nélküli kizárás jár az alábbiakért:

  • Az alapinfo portál működésének szándékos megzavarása
  • Bárki származásának-, vallásának-,  politikai nézetének-, vagy egyéb világnézetének udvariatlan, destruktív kritikája.

A regisztrációt követően a fentieket minden tag tudomásul veszi és magára vonatkozóan elfogadja.

Köszönjük szépen. Jó szórakozást.

És ön szerint? Szavazzon!


Biztos, hogy törli az adatokat?


IGEN


MÉGSEM

Kérem várjon...
Fájl feltöltése folyamatban!