Nyitóoldal


Jogi nyilatkozat


Azzal, hogy belép az www.alapinfo.hu portál valamelyik oldalára, Ön feltétel és kivétel nélkül elfogadja az alábbi felhasználási feltételeket. 

Az alapinfo.hu portálon található tartalom az alapinfo.hu szerkesztőségének szellemi tulajdona. Az alapinfo.hu portál szerkesztősége fenntart minden, a portál bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot.

A szerkesztőség előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál lapjain közölt tartalom egészének vagy részeinek terjesztése, értékesítése.

Az alapinfo.hu portálon található tartalom eredetét minden esetben igyekszünk feltüntetni. A portál tartalmának jelentős része külső, független cikkírók szellemi terméke, amelyeknek jóhiszeműen biztosítjuk a megjelenést. Amennyiben az oldalainkon olyan képi- vagy szöveges tartalmat talál, amelynek bizonyíthatóan ön a szerzője- vagy jogtulajdonosa (illetve tudomása van arról, hogy ki az), kérjük haladéktalanul értesítsen erről bennünket, hogy feltüntethessük a szerzőt, vagy a szerző kérésére az érintett tartalmat törölhessük.

Az alapinfo.hu portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért az alapinfo.hu szerkesztősége felelősséget nem vállal. Az alapinfo.hu portálon nyújtott tanácsok felhasználása kizárólag a felhasználó répliques de montres felelősségére és kockázatára történik. 

Az alapinfo.hu szerkesztősége fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhasználási feltételeket részeiben, vagy egészében, előzetes bejelentés nélkül megváltoztassa.

Az alapinfo.hu szerkesztősége fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, illetve elérhetőségüket korlátozza, megszüntesse, és nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlapon elérhető információk vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap hiányosságából, esetleges üzemzavarból vagy félreérthetőségből eredő károkért felelősséget cégünk kizárja.

Köszönjük megértését.Biztos, hogy törli az adatokat?


IGEN


MÉGSEM

Kérem várjon...
Fájl feltöltése folyamatban!